Henkilökunnan vaatetuksen hankintojen osalta teemme päätökset aina kestävän kehityksen periaatteella. Suosimme kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja, pitkään kestäviä vaatteita.
Kannamme vastuumme raaka-aineissamme ja mm. kaikki merenelävät ruokalistoillamme on MSC-sertifioituja.
Ruoka-hävikki pyritään kaikessa ravintola toiminnassa minimoimaan
Olemme täysin diskriminaatio vapaa työpaikka henkilökunnalle ja ravintolaketju kaikille suuntautumisesta tai vakaumuksesta riippumatta tai alkuperään katsomatta.
Tasa-arvoisuus sukupuoleen katsomatta korostuu ylintä johtoamme myöten. Meillä on sekä nais- että mies- johtoisia ravintoloita.
An “Equal Slice for Everyone” -vastuullisuusmotto on yksi kolmesta peruspilaristamme globaalilla tasolla, jonka tarkoitus on nimeomaan olla vahvasti ihmisten perusoikeuksien puolesta puhuja ja nousta vastustamaan epäoikeudemukaisuutta.
Henkilöstömme ja tiimimme turvallisuus sekä hyvinvointi on keskeisessä osassa kaikkea päätöksentekoa